Rendőrség Pályázat

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Bence

New member
Üzenetek
2
Reakció pontszám
1
Pontok
1
1000000535.png
Önéletrajz(ok)

OOC Önéletrajz
Név:
[Bence
a keresztnevem, a vezetéknevem nem szeretném egyenlőre fel fedni]

Személyes Összefoglaló:

[A nevem, Bence. 16 éves vagyok, egy kisebb városban élek. Jelenleg Középiskolába járok . Mikor időm engedi a számítógép előtt töltöm az időt. Rettentően leköt a Rendvédelem, és annak különböző dolgai. Sportban nem vagyok túl ismert de ha választani kéne akkor a ping-pong-ot mondanám kedvencnek. Határozott és szabálybetartóként ismerem magam, ellenben ha mindenki végzi a feladatát kedves, humoros (mi sem bizonyítja jobban, hogy nincs egy olyan megbeszélés se, ahol ne folyna a könnye mindenkinek a nevetéstől). Hirtelen haragú vagyok, és ez nagyon a hátrányommá vált, egyik pillanatról a másikra hangulatváltozáson mehetek keresztül, de ezen dolgozok és szépen haladok. Gyűlölöm a kivitelezést, ami viszont a pozitív számlámra írható. Illetve gyűlölöm ha a motozást valaki egyenlővé teszi a ruházat átvizsgálással, na attól kiver a víz. Nagyjából ennyi amit eltudtam volna mondani magamról. Köszönöm szépen ha már ideáig elolvastad!]

IC Önéletrajz
Horvath Gabor r. Főkapitány vagyok. Jelenleg épp átigazolást kérnék Silence City

rendőrségébe, mivel láttam, hogy rendőrtisztet keresnek az állomány vezetésére...

A rendészeti szakközepet, 2018-ban végeztem, a Krúdy Rendészeti Szakközép Iskolában 18 éves koromban, mint rendőr Őrmester. Los Santos City-ben teljesítettem szolgálatot, egészen a 2020-as évekig, amikor az önkormányzat testőrség, és a nyomozási felügyelet segéd nyomozója lettem. Ez röpke egy évig tartott, majd a minisztérium ezt követően, a tanulmányi papírjaim ellenére elég iramos ütemben pakolgatta felfele a rendfokozati létrán, mikor 2022 május elején, pontosan 02.-án 9:04-kor behívtak a minisztériumba a fővárosba, és megkaptam a Főkapitányi kinevezést. Kinevezésemet követően, egyből beledobtak a mély vízbe. Először ügyeleten voltam, és nem igazán tudtam hova tenni a történteket, de később ahogy a magánéletemben is kialakult egy stabilitás, összeszedtem magam. Most, a zűrös helyzetek miatt áthelyezést kérelmezek...

23 éves vagyok, Joe Smith fia vagyok. 2000-ben születtem a Fővárosi 107-es kórházban. Egy szűkös családban nevelkedtünk. Egy fivérem van, aki 3 hónappal fiatalabb. Édesapám 2005-ben, azaz 5 éves koromban az Amerikai Egyesül Államokba utazott, elhagyva anyámat és minket. Édesanyám munkaváltása azt eredményezte, hogy reggeltől estig egy irodaházban dolgozott mint titkárnő, szinte magunk nevelkedtünk. Elég erős kezű volt velünk ha otthon volt, így rettentően megedződtünk. Tisztességre és szeretetre tanított minket. 17 éves koromban, munkatúlhajszoltságban ideg összeroppanást kapott, és elhunyt November hónapban. Ezek az idők, nagyon nehezek voltak, mivel már tanultam, de mellette dolgozni kényszerültem. testvérem már akkor dolgozott, hogy besegítsen anyámnak a háztartásba, iskolája utolsó évei révére. Mikor átvészeltük ezt a nehéz időszakot, talpra álltunk, és sok mindent együtt csináltunk. Együtt szereztük meg a jogosítványt, házat vettünk, és éltük a mindennapjainkat. Kicsit széthúzott minket a rendőri élet a sok túlóra és hasonlóak, de mindig számíthattam rá. Baráti társaságom átlagosnak mondható, viszont nincs sok. Baráti szempontból zárkózott vagyok, mert a bizalmat nálam meg kell szerezni...

Rövid és hosszútávú célok

Céljaink rettentően egyszerűek, és egy része alapvető, egy része lehet érdekes...

- Egy rendszerezetten működő frakció létrehozása

- Tagjaink magas képzettsége, jólét a frakció tagok számára

- Rendőrség közeli rendszerezés / képzések / oktatások amit IRL alaptudást is adhatnak (volt rá példa)

- Különböző kisebb alosztályok létrehozása az érdemes tagok számára

- Megbecsültség a szerverközösség köreiben

- Jó hírnév és megbecsültség kialakítása

ORFK Felépítése - Rendszere

Az ORFK a szerver játékos számához mérten fogja alakítani a frakciót.

FŐ (ALAP) FRAKCIÓ

I

Vezetőség

I

További Főosztályok

( Ez lenne a rendszerezése röviden az ORFK-nak... )
Kezdés:

1 fő vezető (leader)

1 al vezető (al leader)

Akit hoznék magammal:

- Egyenlőre névtelen (Talpraesett, aktív emberke. Bármit rá bírok bízni, rengeteg időt fordít a precíz RP-re, vezetői készségekkel rendelkezik, remek egységirányító.)

RANGOK

Országos Rendőr-főkapitányság

|

Főosztályok -> Terror Elhárító Központ -> Nemzeti Nyomozó Iroda

Rangok:
I
I

Akadémista
Őrmester
Törzsőrmester
Főtörzsőrmester
Zászlós
Törzszászlós
Főtörzszászlós
Hadnagy
Főhadnagy
Százados
Alezredes
Ezredes
Altábornagy
Vezérezredes

Természetesen ezek a főrendfokozatot, ezeken belül találhatóak meg az állománytagok tényleges rendfokozatai amiket IG kapnak meg.

Miért engem válasszatok?

Úgy gondolom van tapasztalatom a frakció vezetés terén. Hirtelen haragom ellenére, nem szeretek büntetni, se megróni. Célom hogy a tagom értse is amit beseggelt a papírlapról. Nem csak magolni kell, hanem meg is kell érteni, így játékosan tanul és szakszerűen tud majd előállítani. Nekem nem kenyerem az IC szivatás, inkább az elméleti tudásra alapozok, és mindenkit egységesen kezelek.

Szerintem nehezen kimondva, de ezért lennék jó frakció vezetője a rendőrségnek.

Hozzáteszem, egyik helyről sem bocsájtottak el, hanem külső okokból hagytam ott a közösséget általában, mely NEM magánügy, hanem a szerveren valamiféle probléma...

Rengeteg 'előre legyártott' sablonom van. De pontosítva, a felvételre 3 sor kérdésünk van, amit teljesen véletlenszerűen teszünk fel a felvételezőnek.

Magas a felkészültség
Miért NE engem válasszatok?
Őszintén szólva vezettem már párszor ORFK-t, viszont a tényleges szakterületem inkább a szerelő frakciók vezetése (ebben több éves tapasztalatom van már). Viszont úgy gondolom, hogy mindenki és köztük én is megérdemel egy esélyt, hogy valami újat próbálhasson ki, hibázni nem szégyen hiszen a hibáiból tanul az ember viszont annak ellenére, hogy tényleg nappalok/éjszakák is rámennek arra általam, hogy tökéletesítsem a frakciómat és a fentebb elhangzott példáját nézve, hogy rengeteg sablonom van több mindenhez így nem szokott nehéz dolgom. Viszont visszatérve mindenféleképpen azt mondom, hogy nem tartom kizártnak azt, hogy lesznek hibáim, de ezeket igyekszek mindig pótolni.
Szeretném megköszönni, hogy ha elolvastátok a pályázatom és remélem elnyeri a tetszéseteket. Amit nem emeltem ki azok a skinek leginkább, ezeket privát formátumban szeretném egyeztetni. Továbbá csatolok egy fájl-t a topicok-ról. Köszönöm szépen még egyszer ha elolvastátok!

Link a Topic Kérelemhez: https://1drv.ms/w/s!AtJVWeka-vdFd3YaGZw090Ys074?e=S4NYdl

Utoljára szerkesztve:

Mr.Nobody

New member
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
Pontok
1
Kor
21
Mint kívül álló szólok hozzá, szép lap, azonban kissé kevered benne a szezont a fazonnal. Néhol ORFK-ként említed a szervezetet, mégis Amerikai rangkiosztásokat használnál. De ettől eltekintve ismétlem korrekt lapot raktál össze. Sok sikert!

Max

The Godfather
Vezetőségi tag
Üzenetek
22
Reakció pontszám
0
Pontok
1
A pályázat elfogadva, viszont a Főleader poszt most lett kiadva, így az Alleader jogkört kaphatod meg. Keress meg valamelyik este Discordon.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.