Drake Scofield --> Rendőrség

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Mr.Nobody

New member
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
Pontok
1
Kor
21
OOC

Rólam:​
-Sziasztok, Attila vagyok 21 éves. Lassan 11 éve, hogy az MTA világába belecsöppentem, természetesen kisebb nagyobb kihagyások előfordultak. Ez idő alatt sok szerveren és sok frakcióban megfordultam. De mégis leginkább a rendőrség fogott meg, de ezt még bővebben kifogom fejteni. Jelen pillanatban épp munka váltás közepén vagyok, így szabadidőm mint a tenger.

Miért a rendőrség:
-Úgy gondolom, hogy minden szerveren az egyik legfőbb frakció a rendőrség. Ebből kifolyólag, úgy gondolom az nem lehet bármilyen ember kezébe helyezve. Szerintem egy ilyen volumenű frakció vezetése, egy erényesebb személy kezébe szükséges kerüljön, mivel nagyon sok dolgot lehet tenni, ami nem csak a frakció, de a szerver kárára is mehet.

Mik a terveim a frakcióval:
- A tervem, hogy egy minél jobb RP képes közösséget összetudjak állítani, ahol nem a dara lenne a főszerepben. Rendszeresen igyekeznénk a társ frakciókkal globál RP-ket létrehozni. Ez alatt értek egy szimpla határ ellenőrzést, vagy nyílt napok, éppen mikor mire lenne igény. Természetesen ezek mellet a frakció alap feladatát is ellátná a szerveren.

Alap feladatnak a következőket vezetném be a frakciónál:
-Folyamatos járőr szolgálat egész Los Santos területén.
-Folyamatos kommunikáció a társ szervekkel.
-Folyamatos kommunikáció a civilekkel.
-Folyamatos törekvés a bűnmegelőzésre.
-Folyamatos lőfegyver használati kiképzés, gépkocsi kezelési traning.

Mit kapna ezért cserébe a szerver, és a civilek?

-Egy RP képes csapatot.
-Rengetek sokszínű RP-t.
-Állandó figyelmet.
-Folyamatosan újuló csapatot.
-Nyitott gondolkodás módot a frakcióban levőktől.

Mire lenne ehhez szükségem?

- 3-4 Opel H Astra rendőr autóra.
- 3-4 Mercedes Benz B Class rendőr autóra.
- 3-4 Skoda Octavia rendőr autóra.
- 4 rendőr motor.
- 2 Civil rendőr autó.
- 2 Mercedes Benz Sprinter. (Fegyver szállításhoz.)
- 1 Vontató
-Kapuval zárható reptérre.
- Szolgálati kis és nagy kaliberű gépfegyverre.
- RBS Rendszerre.

Frakció felépítése:

-Próbaidős Őrmester:
Ez a rang 1-2 hétig tartana a személy fejlődésétől függően. Maximum rendőr motort kaphat.

-Őrmester:
2 hétig tartana kötelezően, ettől kivételes esetekben ellehet térni. Innentől választhatna a rendőr motor, és az Opel között.

-Törzsőrmester:
2 hétig tartana kötelezően, ettől kivételes esetekben ellehet térni. Saját belátása szerint Opel/Motor adható.

-Főtörzsőrmester:
2 hétig tartana kötelezően, ettől NEM lehet eltérni. Saját belátása szerint Opel/Motor adható.

-Zászlós:
3 hétig tartana kötelezően, ettől kivételes esetekben ellehet térni. Saját belátása szerint Opel/Skoda adható. Kivételes esetekben motor.

-Törzszászlós:
3 hétig tartana kötelezően, ettől kivételes esetekben ellehet térni. Saját belátása szerint Opel/Skoda adható. Kivételes esetekben motor.

-Főtörzszászlós:
3 hétig tartana kötelezően, ettől NEM lehet eltérni. Saját belátása szerint Opel/Skoda adható. Kivételes esetekben motor.

-Százados:
5 hétig tartana kötelezően ettől NEM lehet eltérni. Saját belátása szerint Opel/Skoda adható. Kivételes esetekben motor.

-Altábornagy:
Leaderek alatt utolsó rang amit elérhet normál állomány tag. Saját belátása szerint Opel/Skoda adható. Kivételes esetekben motor. Leader döntésre kaphat Mercit.

-Kapitány:
Alleaderi rang, minden döntést a társával, és a fő leadderrel kell megbeszéljen. Járművet a főleader kiosztásával kaphat.

-Fő kapitány:
Ő az egész szervezet vezetője, némelyik döntését meg kell beszélje az alleaderekkel.

Későbbi terveim a frakcióval:

-Miután a player szám megnövekedik, szeretném bevezetni a CR-t azaz a CivilRendészetet. Őket ugyan azok a jogszabályok tartják, mint a sima járőrt kivéve, hogy ők civil ruhában, civil kocsival járhatják majd a várost, viszont igazoltatást indokolt esetben kezdeményezhetnek csak. Ez alatt azt értem, ha például megbizonyosodtak arról, hogy a gépkocsiban 2 vagy több fegyveres személy ül.

-A CR melett bevezetném a HSPU-t. High Speed Pursit Unit. Azaz az elkapó egységeket. Ők szintén civil kocsival járnának, viszont kizárólag üldözésbe csatlakozhatnak, vagy ha lövöldözésbe került társuk kér segítséget. Egyenruha nekik kötelező.

Miért érdemes engem választani?

-Viszonylag nagy tapasztalattal rendelkezem a rendvédelmi szervek vezetésében. Mindezek mellet, mindig szemem előtt tartom a frakció tagok kérését, és a civil játékosok kérését is, hogy minél nagyobb legyen az összhang.
Bár elsőre nem mondanám magam maximalistának,de mégis zavar, ha valaki vagy valami miatt nem tudom az általam kitűzött célt elérni, vagy a munkám befejezni.

IC Rész:

Neve,születési helye és ideje:​

-Drake Scofield, 2003.09.01 Los Santos.

Lakcíme:

- 97583 Los Santos, Jefferson Street 32 MF 5

E-mail cime:

-drakeescofield@silencmail.com

Miért érzi úgy, hogy megfelelő kapitány lenne?​

-Azért érzem úgy, mert édes apám halála előtt, mindig próbált úgy nevelni, hogy a gyengébbeket megvédjem. Mindig nagy volt bennem az igazság érzet amit úgy gondolom, itt tudnék hasznosítani.
Mindezek mellet édes apám is Rendőr volt Liberty City-ben. Ezektől függetlenül, úgy gondolom, hogy remekül eltudnék vezetni egy állományt, és mindig azon lennék, hogy az állomány tagja, ne mint kollégákra tekintsenek egymásra, hanem mint családtagokra.

Köszönöm ,hogy időt szántatok a lapomra!

Max

The Godfather
Vezetőségi tag
Üzenetek
22
Reakció pontszám
0
Pontok
1
A pályázat elfogadva, keress meg valamelyik este Discordon.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.