Atis Adminisztrátor jelentkezése.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Atis

New member
Üzenetek
1
Reakció pontszám
0
Pontok
1
Adminisztrátori Jelentkezés

Rólam.

Attilának hívnak, 20. életévemben járok. Gyõr-Moson-Sopron megyében élek. Szabadidõmet a számítógépezéssel töltöm, illetve horgászattal. Szeretek csapatban dolgozni, könnyen tudok alkalmazkodni, illetve a véleményem szerint jó problémamegoldó képességgel rendelkezem. Jelenleg CNC Programozóként dolgozok.

Adminisztrátor feladata.

Az adminisztrátor feladata a játékosok segítése. A szabályok betartatása, ellenkezõ esetben a megfelelõ büntetés kiszabása. A játékosok tanítása valamint a példamutató viselkedés/magatartás terjesztése. Nézeteltérések megoldása.

Miért engem válasszatok.

Szerintem egy racionális ember vagyok, nem szoktam idegeskedni, többnyire higgadt ember vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, elfogadó ember vagyok.

Negatív/pozitív tulajdonság.

-Megértõ vagyok.
-Jól tudok csapatban dolgozni.
-A feladataimat mindig megpróbálom a legjobb tudásom szerint elvégezni.
- Pozitívan állok a dolgokhoz.

-(nemtudom mennyire negatív) Nemszeretem ha valaki kibeszél erre nagyon alárgiás vagyok még ha mással is csinálják, nem felejtek.
- Néha sokat szoktam beszélni.

Csapatmunka.

Egy csapat a feladatát akkor tudja rendesen elvégezni ha a tagjai a munkát megosztják egymás között és segítik egymást. A csapaton belül fontos a kommunikáció és a kölcsönös tisztelet mert ha valakinek konfliktusa van a csapat egyik tagjával az az egész csapatra hatással van. Véleményem szerint ezt kéne egy csapatnak elvégeznie.

Max

The Godfather
Vezetőségi tag
Üzenetek
22
Reakció pontszám
0
Pontok
1
A pályázatot egyenlőre elfogadom, keress meg Discordon.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.