Yakuza pályázat

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

klmarci

New member
Üzenetek
1
Reakció pontszám
0
Pontok
1
eb230996-6d2e-4146-b717-b03522cc13ed (1).png

Mi is az a Yakuza?
A japán Yakuza egy bűnszervezet, amelynek gyökerei több száz évre nyúlnak vissza. 1_YzTTGCCi59gkvcnB7qCCYA.jpg
A Yakuzák hagyományosan szigorú hierarchiában működnek,
és különféle illegális tevékenységekkel foglalkoznak,
például szerencsejáték, zsarolás, kábítószer-kereskedelem és prostitúció.
A szervezet tagjainak erős lojalitást kell tanúsítaniuk vezetőik iránt,
és szigorú szabályok szerint élnek, amelyek megszegése komoly következményekkel járhat.
A Yakuzák gyakran jellegzetes tetoválásokkal és amputált ujjakkal (a bűnbánat jele) különböztetik meg magukat.
Az évek során a japán hatóságok egyre szigorúbb intézkedéseket vezettek be a Yakuza tevékenységeinek visszaszorítására,
azonban a szervezet továbbra is jelentős befolyással bír Japánban.

Yakuza létrejötte

Yakuza (1).pngA Yakuza eredete több évszázadra nyúlik vissza, és a japán történelem egyik érdekes, ám sötét fejezete.
A Yakuza kialakulása a Edo-korszak (1603–1868) végére tehető,
amikor a Tokugawa shogunátus alatt Japán belső békéje és stabilitása megerősödött,
de ezzel együtt a szociális egyenlőtlenségek és a gazdasági problémák is felerősödtek.
A Yakuza csoportok eredetileg különböző szabályok és hierarchikus rendszerek szerint működtek,
és a közösségi és családi kötelékek, valamint a hűség és a tisztesség nagy szerepet játszottak a belső működésükben.
A Yakuza csoportok struktúrája és hierarchiája fokozatosan fejlődött,
ahogy a szervezett bűnözés egyre nagyobb szerepet kapott japán társadalmában.

Karaktertörténet
Mayuri Takasho 26 éves japán-brazíliai lány, akinek élete egyedi és izgalmas irányba fordult. 454411823_1420798481948034_6826388382531364965_n.jpg
Gyermekkorában a gazdag, vibráló São Paulo utcáin nőtt fel, de felmenői története mély gyökerekkel nyúlik vissza Japánba,
ahol az őseik a yakuza alapítói voltak.
Mayuri a divat világában kereste helyét, és tehetségét és szépségét a szupermodellként való karrierje során is megcsillogtatta.
Ragyogóan tündökölt a kifutókon, és hamarosan világszerte ismertté vált.

De a divatipar csillogása alatt Mayuri élete nem volt teljesen mentes a családi örökségtől.
Még fiatal korában ráébredt, hogy felmenői nemcsak a gazdag hagyományok,
hanem a sötét titkok világában is otthonosan mozogtak.
Édesapja, egy befolyásos üzletember, aki sikeresen próbálta távol tartani a családot a yakuza tevékenységeitől,
súlyos beteg lett. Halála előtt Mayuri-t a család örököseivé választotta,
és megkérte, hogy folytassa a yakuza örökséget, amelyet korábban el akart rejteni.

Miután édesapja elhunyt, Mayuri élete gyökeresen megváltozott.
Kihívásokkal teli útra lépett, ahol össze kellett egyeztetnie a szupermodell karrierjét a yakuza vezetésével.
Tokióba költözött, ahol titokban átvette a családi vállalkozás irányítását.316705465_1197778367816496_4877107630711416131_n.jpg
A kifutók világában megőrízte a látszólagos tökéletességet,
ám a háttérben egy új stratégiát dolgozott ki a yakuza számára,
hogy a szervezet alkalmazkodjon a modern világ kihívásaihoz.

Mayuri, aki jól ismerte a nyugati és japán üzleti világot,
intelligensen és ravaszul kezdte el újraépíteni a yakuza befolyását.
Míg külsőleg továbbra is a divatipar csillagaként tündökölt, titokban modernizálta a szervezet működését,
fokozatosan bővítette az üzleti tevékenységeket és új kapcsolatokat épített ki a nemzetközi színtéren.
Azt is felismerte, hogy a nyilvános imázs fenntartása kulcsfontosságú a családja öröksége szempontjából,
ezért ügyesen lavírozott a két világ között.

454255055_3846411425680960_870671406667983505_n.jpgA kihívások ellenére Mayuri sikeresen megőrízte mindkét életet, amelyet vezetett.
A Yakuza modernizálása és a divatiparban betöltött szerepe révén egy új, összetett személyiséget alakított ki,
amely egyesítette a hagyományos japán értékeket a globális trendekkel.
Mayuri Takasho nem csupán egy szupermodell volt,
hanem a Yakuza örökségének modern vezetője is, aki megőrízte a családi hagyományokat,
miközben új utakat keresett a jövő számára.

„A Yakuza tisztelete nem csak a férfiak bátorságán, hanem a női erőn és bölcsességen is alapul. Egy nő, aki megőrzi a becsületet és az elszántságot, ugyanúgy képes a legnagyobb tiszteletet kivívni.” - Mayuri Takasho

OOC részleg
Had meséljek magamról és a frakció terveimről egy kicsit.
Marcinak hívnak, 21 éves vagyok és jelenleg dolgozom, mint hivatásos BM sofőr.
Munkámból kifolyólag váltakozó, hogy mikor mennyit tudok szánni a szerverre és magára a frakcióra is.
Mivel maximalista vagyok, összetudom egyeztetni a kettőt, és megteremteni a dolgok között a megfelelő egyensúlyt.
Szeretem a kihívásokat, ezt is teljesen annak fogom tekinteni, mert még sosem csináltam ilyet.
Vezettem már frakciót, de pályázatot még nem írtam, így teljesen a 0-ról a kreativitásomnak megfelelően írom.
Már 7 éve RP-zek, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, tisztába vagyok minden szabállyal, akár íratlan akár nem.

Szeretnék létrehozni egy megfelelő illegális frakciót, ami a fegyver- és drogkereskedelemre épül.
Természetesen szerepünkhöz híven ezek mellett nem maradhat el az emberrablás, és esetleg túszejtés sem.
Sok szerveren tapasztaltam, hogy az illegális szervezetek a túszejtésen kívül mást nem igazán csinálnak, hiába lenne lehetőségük.
Szeretném előtérbe helyezni az első kettő dolgot amit felsoroltam, kihasználva a szerver rendszerének adottságait.
Mit is értek ez alatt? Fegyverbarkácsolás, drogtermesztés, majd az ezekkel való kereskedelem.

Ha a lapom elfogadásra kerül, egy beszélgetés keretein belül mindent elmondok, mik a teljes terveim.
Gondolok ez alatt a frakció HQ-ra, autókra, megjelenésre, skinekre és egyéb részletekre.
Köszönöm ha elolvastad, és támogatsz!

2024.08.12.
Mayuri Takasho

Max

The Godfather
Vezetőségi tag
Üzenetek
22
Reakció pontszám
0
Pontok
1
A pályázatot elfogadom, keress meg Discordon.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.