Ki vagyok?Márk vagyok, 23 éves fiatal, aki már aktívan dolgozik, és tapasztalatokat gyűjt a munka világában. Szenvedélyesen végzem a munkámat, és igyekszem folyamatosan fejlődni mind szakmailag, mind személyesen. Fontosnak tartom a kitartást és a célok eléréséért való kemény munkát. Szabadidőmben szeretek új dolgokat kipróbálni és kikapcsolódni, hogy megőrizzem az egyensúlyt a munka és a magánélet között.
Tapasztalataim : Több tapasztalattal rendelkezem egy MTA játékszerver adminisztrációjában, ahol rendszeresen felügyeltem a játékosok tevékenységét és betartattam a szerver szabályait. Részt vettem a szerver technikai karbantartásában, a hibák elhárításában és a frissítések telepítésében. Emellett fontosnak tartottam a közösségépítést, így gyakran moderáltam a chatet, segítettem a játékosoknak kérdéseik megválaszolásával, és aktívan hozzájárultam a szerver fejlődéséhez.
Adminisztrátor feladata : adminisztrátor feladatai közé tartozik a játékosok felügyelete és a szabályok betartatása, például csalások, zaklatások vagy más tisztességtelen magatartás esetén. Emellett gondoskodik a szerver stabil működéséről, beleértve a hibák, lagok és technikai problémák kezelést. Az admin részt vesz a közösség építésében is, moderálja a chatet, és válaszol a játékosok kérdéseire, problémáira.
Pozitív tulajdonságok:
Tapasztalataim : Több tapasztalattal rendelkezem egy MTA játékszerver adminisztrációjában, ahol rendszeresen felügyeltem a játékosok tevékenységét és betartattam a szerver szabályait. Részt vettem a szerver technikai karbantartásában, a hibák elhárításában és a frissítések telepítésében. Emellett fontosnak tartottam a közösségépítést, így gyakran moderáltam a chatet, segítettem a játékosoknak kérdéseik megválaszolásával, és aktívan hozzájárultam a szerver fejlődéséhez.
Adminisztrátor feladata : adminisztrátor feladatai közé tartozik a játékosok felügyelete és a szabályok betartatása, például csalások, zaklatások vagy más tisztességtelen magatartás esetén. Emellett gondoskodik a szerver stabil működéséről, beleértve a hibák, lagok és technikai problémák kezelést. Az admin részt vesz a közösség építésében is, moderálja a chatet, és válaszol a játékosok kérdéseire, problémáira.
Pozitív tulajdonságok:
- Kitartó: Mindig végigviszed, amit elkezdesz, és nem adod fel könnyen.
- Megbízható: Rád mindig lehet számítani, és teljesíted, amit megígérsz.
- Jó problémamegoldó: Gyorsan és hatékonyan találod meg a megoldásokat a felmerülő problémákra.
- Nyitott: Kész vagy új dolgokat tanulni és befogadni mások véleményét.
- Segítőkész: Mindig készen állsz mások támogatására és segítségnyújtásra.
- Túlzott önkritika: Gyakran túl szigorúan ítéled meg magad, és nehezen fogadod el a hibáidat.
- Halogatás: Előfordul, hogy halogatod a teendőidet, különösen, ha nem érzel motivációt.
- Makacsság: Néha nehezen engedsz a saját elképzeléseidből, még ha más megoldás is jobb lenne.
- Perfekcionizmus: Hajlamos vagy túlzottan törekedni a tökéletességre, ami néha lassítja a munkádat.
- Rendíthetetlen: Időnként nehezen viseled a változásokat, és hosszabb időre van szükséged az alkalmazkodáshoz.