Adam Jack --> Taxi

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

M3szk0

New member
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
Pontok
1
OOC

Sziasztok Ádám vagyok 18 éves. Autószerelő iskolát végeztem . Jelenleg Kömüves/ács dolgozok még nem lesz kész a autó engedély vizsgám. Szeretném meg emliteni hogy milyen rangot értrem el több szerveren is Voltam már több frakcio leader de még taxi leader soha így ki szeretném probálni.Több szerveren játszotam ahol elértem elég nagy admin rangot és több szerveren voltam fö/alleader is.Voltam nagyobb szerveren Crips leader, Albán maffia leader és Szerb maffia leader is. És a legnagyobb admin ragot is sikerült el érnem a Szuper admint. Szeretném magam ki probálni milyen lennék Taxi leadernek.

Mik a terveim a taxi fk val
  • 1) Szeretnék egy olyan fk t elérni ahol csak a rp k miatt is jönnének a emberek.

• 2) Szeretném megadni a kicsit prémiumab fizetést de ez mellet lenne egy olyan is hogy egy dc szerveren kéne írni jelentéseket és aki a legtöbb fuvart végezte el az kapna több pénzt.

Rang/rangup

Kezdeném a rang listával:
Tanuló sofőr
Próbaidős sofőr
Haladó sofőr

Veterán sofőr
Vizsgabiztos

Igazgató helyettes
Igazgató

Rangup
Tanuló sofőr --->Próbaidős sofőr
(2-3 nap még megkapja ezt a rangot viszont bizonyitania kell a vizsgabiztos nak hogy megfelel a kritériumoknak. így kell menni egy kört a tanpályán és egy fuvart el végeznie úgy hogy ott ül a vizsgabizos )
Próbaidős sofőr--->Haladó sofőr
(1 hét hogy el kapja ezt a rangot viszont itt már választhat kocsit magának hogy mivel végeze el a fuvarokat és szint úgy kell egy vizsga neki is)
Haladó sofőr--->
Veterán sofőr
(1 hét hogy rang upot kapjon és mint a fentieknél mondtam ennél a rang nál is kell egy vizsga)
Veterán sofőr--->Vizsgabiztos
(2-3 hét hogy ezt a rangot valaki el kapja . Viszont aki megakarja ezt a rangot pályázni annak több vizsgán kell biszonyitani hogy ő lenne a legjobb ember erre a rangra egyszere 3-5 ember lehet ezen a rangon attol fügöen hogy hány ember van a fk ba .Vissza térnék a vizsgákhoz . Erre a rangra a vizsga úgy nézne ki hogy lenne egy elméleti része és egy gyakorlati része a elméleti részen 90% kell hogy tejesitsen a gyakorlati részen maximum 5 hibapontja lehet.)
Vizsgabiztos--->Igazgató helyettes
(itt nincs megszabva hogy mennyi idő alatt lehetsz ebbe a rangba de viszont fontos hogy csak 1 ember lehet ezen a rangon)

Kocsik amit szeretnék

Bmw 750-Tanuló sofőr csak evvel a kocsival mehet
Próbaidős sofőr--->Haladó sofőr
Audi a8
Skoda octavia
Bmw m5
Mercedes W osztály
Többi kocsihoz csak a vizsgabiztos és a leaderek férhetnének hozzá
Vontató
Audi rs 4

+ szeretnék kérni egy Tanpályát ahol a leaderek számára lehetövé tennék egy rbs kocsit .

Köszönöm ,hogy időt szántatok a lapomra!

Max

The Godfather
Vezetőségi tag
Üzenetek
22
Reakció pontszám
0
Pontok
1
A pályázatot elfogadom, keress meg Discordon.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.